POZIV NA ON-LINE INFORMATIVNU RADIONICU ZA SUDJELOVANJE U REGIONALNIM LANCIMA VRIJEDNOSTI (RLV) SJEVERNE HRVATSKE

Poštovani poduzetnici,

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na on-line informativnu radionicu za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti (RLV) Sjeverne Hrvatske koja će se održati 21. ožujka 2022. godine s početkom u 11,30 sati putem on-line platforme Microsoft Teams. Radionici se možete priključiti putem poveznice koja se nalazi ispod teksta u dokumentu. 
Registracija na platformu bit će moguća od 11,15 sati. Predviđeno trajanje radionice je sat vremena. Cilj ove informativne radionice je upoznati poduzetnike i ostale dionike koji su važni u procesu industrijske tranzicije Sjeverne Hrvatske s otvorenim javnim pozivom za iskaz interesa za sudjelovanje u RLV Sjeverne Hrvatske: • Pametna industrija, • Proizvodnja vozila, • Zdravstvena industrija, • Zeleni rast, • Uslužni sektor visoke dodane vrijednosti kako bi potaknuli što veći odaziv ključnih dionika i njihovo uključivanje u RLV-ove. Prezentaciju o industrijskoj tranziciji Sjeverne Hrvatske i otvorenim javnim pozivima za iskaz interesa u ime MRRFEU održat će Marija Rajaković, načelnica sektora i Stjepan Marković, voditelj službe, koji će biti dostupni za sva Vaša pitanja i nedoumice.

Poduzetnici (mikro, mali, srednji i veliki, obrtnici, OPG-ovi i inovacijski klasteri), iskoristite ovu priliku, informirajte se, ispunite Obrazac za iskaz interesa jer njime sudjelujete u kreiranju javnih poziva za poduzetnike. Pripremite se na vrijeme i iskoristite mogućnosti koje pružaju fondovi EU za razdoblje 2021. – 2027.!
Križevački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji s PORA Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije je dostupan za sva vaša pitanja i pružit će vam informativnu pomoć kod popunjavanja Obrazaca za iskaz interesa.

Poziv na on-line informativnu radionicu za sudjelovanje u RLV Sjeverne Hrvatske