Informiranje i savjetovanje

Informiranje poduzetnika usluga je koju Centar pruža tokom cijele godine i koja je najviše tražena.  Poduzetnicima (obrti, tvrtke, zadruge, OPG,…) se pružaju informacije o projektima i  objavljenim natječajima za bespovratna sredstva (Ministarstava RH, Županije Koprivničko-križevačke, EU fondovi) te povoljnijim poduzetničkim kreditnim i jamstvenim linijama (Grad Križevci, Županija Koprivničko-križevačka, HAMAG, HBOR).
Informiranje se provodi masovno (organizirane prezentacije, radio, citylight, internet stranice, e-bilten) ili individualno (osobni kontakti, telefonom, e-mailom) pri čemu se koriste svi tehnički i financijski dostupni komunikacijski kanali.
Cilj ove usluge je pružanje kompletne besplatne informativne i savjetodavne usluge svim zainteresiranim o projektima i programima u poduzetništvu (što uključuje i pomoć kod popunjavanja zahtjeva i kompletiranje dokumentacije kod različitih projekata).
Informiranje o projektima i mjerama, kao i pružanje pomoći kod popunjavanja obrazaca i kompletiranja dokumentacije predstavlja početnu fazu u komunikaciji s korisnicima naših usluga, ali i korisnicima potpornih mjera i projekata (krediti, potpore).

Križevački poduzetnički centar d.o.o. punih 15 godina svakodnevno savjetuje poduzetnike i one koji to žele postati na području pokretanja poduzetničkog poduhvata i njegovog uspješnog vođenja, rasta i razvoja. Centar također pruža mogućnost specijaliziranog savjetovanja za tvrtke s obzirom na različite faze u okviru životnog ciklusa ili posebna područja poslovanja poput marketinga, financija, nabave, prodaje…
Nazovite nas na telefon 048/617-680 i ugovorite svoj termin!