Stanari

 

ART MEDIA d.o.o.


Tvrta ARTMEDIA je specijalizirana tvrtka za informacijske tehnologije. Pokrivaju testiranje i implementaciju IT sustava te njihovo održavanje,

nadogradnju kao i savjetovanje o optimalnoj primjeni informacijskih tehnologija, postavljanje video nadzora te audio-video sustava.

 

Aqualine d.o.o.


Tvrtka AQUALINE bavi se poslovima razvoja infrastrukture u vodoopskrbi i odvodnji, hidroenergetici i industriji,

uvijek u suradnji sa najboljim svjetskim proizvođačima

 

CODEL d.o.o.


Codel se bavi projektiranjem i izradom sustava kako za industriju i proizvodnju, tako i za male, srednje i velike kompanije, te kreiranje posebnih programskih rješenja i modula za kontrolu te spajanje tih sustava koji time postaju sastavni dio sustava kompanije za koju su izrađeni.

 

Dialog d.o.o.


Usluge vođenja knjigovodstva za d.o.o.Savjetovanje o knjigovodstvenim poslovima, pitanjima poreza, plaća, financija i ostalim poslovima vezanim za praćenje d.o.o.

  
 

ELKEM d.o.o.


Djelatnost obavljanja građevinskih radova.

 

EUROMATIKA d.o.o.


Prodaja motora za razne vrste vrata ( krilna, klizna, garažna) te prodaja motora za rolete, zavjese, barijere i rampe. Izrada i proizvodnja kodiranih ključeva i RFID kartica

 

Generali osiguranje d.d.


Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

 

Hedona d.o.o.


Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja čokolade i čokoladnih pralina. Hedona je prisutna na domaćem tržištu dvije godine, a ono što je razlikuje od svih drugih poduzeća jest činjenica da se radi o socijalnom poduzeću u kome većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom.

 

MATHEMA d.o.o.


Tvrtka Mathema bavi se izradom B2B i B2C e-commerce sustava na vlastitoj platformi te LIMS sustav ProLab. Neke od njihovih referenci: Veterinarski institut i zavodi RH, Instar informatika, Ronis, Makromikro grupa, Tvoj-toner, PC shop i mnogi drugi.

 

MATUNA d.o.o.


Tvrtka se bavi razvojem, proizvodnjom i održavanjem elektroničkih uređaja iz područja mjerenja, regulacije i automatizacije te se je specijalizirala na području bazenske tehnike u sklopu kojeg je i ovlašteni serviser za svjetski priznate tvrtke poput Astrala, Zodiaca i Dinoteca.

 

Metal – X, obrt za proizvodnju i usluge, vl. Zoran Petrović


Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova

 

NORD POGONI d.o.o.


Podružnica njemačke tvrtke NORD DRIVESYSTEMS za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Distribucija motor-reduktora, reduktora, elektromotora i frekventnih pretvarača.

 

NOVA GENETIK d.o.o.


Prodaja sjemena bikova te opreme za čuvanje sjemena bikova.

 

Novi program j.d.o.o.


Proizvodnja proizvoda od papira i kartona.

 

POLIMEN d.o.o.


Poduzeće POLIMEN d.o.o. bavi se prodajom, ugradnjom i popravkom amortizera za sve vrste vozila kao i transportom rasutog i konadnog tereta koje kvalitetno održava sustave transporta u industriji.

 

RUBER d.o.o.


Tvrtka Ruber d.o.o. bavi se veleprodajom uredskog i školskog pribora.

 

Speck j.d.o.o.


Speck je digitalna web i mobilna agencija koja, korištenjem modernih tehnologija, razvija rješenja za nacionalno i internacionalno tržište.

 

Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci


Srednja Škola “Ivan Seljanec” Križevci se nalazi neposredna kraj RCTP-a Križevci, a u jednom od proizvodnih dijelova tehnološkog parka nalazi se i moderno uređen praktikum za buduće građevinare.

 

Strojomehanika Škledar d.o.o.


Strojomehanika Škledar d.o.o. bavi se izradom elemenata za građevinarstvo.

 

Tinktura d.o.o.


Tinktura d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom potpuno prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela, te zdrave prehrane.

 

 

 

TMA, obrt za posredovanje i savjetovanje, vl. Tomislav Maslić


Posredovanje u trgovini strojevima, industrijskom opremom, brodovima i zrakoplovima.

 

Vukonić d.o.o.


Tvrtka Vukonić d.o.o. bavi se prodajom rezervnih dijelova OEM kvalitete tvrtke Blumaq S.A. za poznate svjetske proizvođače građevinskih strojeva i opreme: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Jcb, Detroit Diesel i Cummins te originalne rezervne dijelove za iste.

 

SindCo Crisium d.o.o.


 

Knjigovodstvo 1


obrt za knjigovodstvene usluge i završne radove

 

ALU PREMIUM SISTEMI j.d.o.o.


 

CODEC PRODUCTION, obrt


 

Grafocentar d.o.o.


 

Fairplay d.o.o.


 

Agadmator d.o.o.


 

Nord pogoni d.o.o.


 

KLIK, energetska zadruga


 

INTELIO INFO d.o.o.


 

TERMOTRONIK d.o.o.


 

MODA NINA j.d.o.o.