TEHNOLOŠKI SAJAM; DIGITALNA TRANSFORMACIJA GOSPODARSTVA (DTG 4.0)

 

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Varaždin u suradnji sa županijskim komorama sjeverozapada Republike Hrvatske organizira tehnološki sajam na temu Digitalne Transformacije Gospodarstva (DTG 4.0) koji će se održati po prvi put u Varaždinu 11. listopada 2023. godine.

 

Da bi se tvrtke osposobile i ostale konkurentne potrebna su ulaganja u modernu tehnologiju i postepeni prelazak na digitalno poslovanje- INDUSTRIJU 4.0. Tehnološki sajam DTG-4.0 zamišljen je kao mjesto susreta proizvodnih tvrtki i tvrtki koje nude neke od usluga i proizvoda iz domene INDUSTRIJE 4.0 (planiranje proizvodnje i proizvodnja, automatizacija, robotika), ali i kao edukativni skup.

 

Pozivaju se tvrtke čiji se tehnološki proizvodi ili digitalne usluge mogu nuditi drugim tvrtkama u procesu njihove digitalne transformacije poslovanja (npr. software (LEAN, ERP, CAD/CAM, održavanje, AI…), umrežena senzorika, PLC/PC u sustavima automatizacije, digitalna kontrola kvalitete, sistemska integracija robotskih sustava i sl.) da se priključe tehnološkom sajmu kao izlagači na štandu uz mogućnost da svoju ponudu detaljnije obrazlože na izlaganju u poslovnom klubu.

 

Na sajmu se očekuje nastup domaćih i stranih tehnoloških tvrtki te posjeta većeg broja poslovnih ljudi.

 

DTG 4.0 će se paralelno odvijati na više razina i to:

 

  1. Izložbeni dio sajma – na klasičnim izložbenim štandovima tehnološke tvrtke te obrazovne ustanove će prezentirati svoje proizvode ili usluge iz domene Industrije 4.0 (fizičko izlaganje, prezentacije na vlastitim medijima (TV ili PC), prospekti…). Samo izlaganje na štandu se naplaćuje prema cjeniku sajma s tim da tvrtke koje plaćaju članarinu HGK ostvaruju pravo na popust od 50 %

 

  1. b)   Okrugli stol na temu digitalne transformacije poslovanja – pripremu i vođenje okruglog stola radi HGK Zagreb. Okrugli će se stol održati na glavnoj bini sajma odmah nakon ceremonije otvaranja

 

  1. Prezentacije izlagača u poslovnom klubu sajma (cca 20 min)

 

  1. Multimedijska prezentacija izlagača na glavnom ekranu sajma (kontinuirano)

 

  1. Multimedijsko praćenje događaja na sajmu (foto, video, intervjui), objava istih na portalu HGK

 

Za potrebe samog sajma izradit će se katalog izlagača u digitalnom i tiskanom obliku.

 

Više o samom sajmu, kao i o cijenama nastupa možete pročitati u dokumentu u prilogu ili saznati kod kontakt osobe u Županijskoj komori Varaždin Marine Kezić Mekota, tel:  042 405 408 .

 

Iskazivanje interesa za sajam je obvezno putem iduće POVEZNICE.

Tehnološki sajam DTG 4.0_2023_program sajma