ANKETA ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA ZA IZRADU LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a ”PRIGORJE” 2023. – 2027.

Lokalna akcijska grupa „PRIGORJE“ provodi anketu u svrhu pripreme Lokalne razvojne strategije LAG-a „PRIGORJE“ 2023.-2027. (LRS). Na ovaj način LAG želi dobiti uvid u potrebe civilnog, javnog i gospodarskog sektora s područja LAG-a „PRIGORJE“. U okviru provedbe LRS u planu je raspisivanje natječaja stoga je neophodno dobiti informacije od potencijalnih dionika kako bi se natječaji što kvalitetnije pripremili.

Najvažniji dio ankete je prijava projektne ideje, svaka projektna ideja je dobrodošla. Anketu mogu ispuniti svi zainteresirani predstavnici javnog, gospodarskog i civilnog sektora (na primjer: OPG-ovi, udruge, ustanove, tvrtke, obrti i slično) s područja LAG-a “PRIGORJE”, odnosno gradova: Dugo Selo, Vrbovec i Križevci te općina: Rugvica, Brckovljani, Preseka, Rakovec, Farkaševac, Gradec, Sveti Ivan Žabno i Sokolovac.

U upitniku imate mogućnost ostaviti svoje kontakte kako bi vas obavijestili o daljnjim koracima te o budućim natječajima.

Svi osobni podaci ostaju tajni. Informacije se prikupljaju isključivo za istraživanje o potrebama te će služiti kao podloga za izradu LRS i projektna planiranja.

Anketu možete ispuniti do 15. travnja 2023. godine.

Unaprijed zahvaljujemo na odvajanju vremena za ispunjavanje ankete.

Upitniku možete pristupiti putem poveznice:  UPITNIK