SUDJELOVANJE U 23. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Poštovani,

 

u Križevcima je 09. rujna 2020. godine održana sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici je zaključeno kako ovogodišnji sajam, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje se trenutno provode, neće moći biti organiziran u obliku kao prethodnih godina.

Ipak, sajam će biti organiziran kao sajam prodajnog karaktera na otvorenom u kućicama i na štandovima 06. i 07. studenog 2020. godine na Zrinskom trgu u Koprivnici te 13. i 14. studenog 2020. godine na Strossmayerovom trgu u Križevcima. Također, moguće je da će takav oblik manifestacije biti organiziran i u Đurđevcu po dva dana (petak i subota), a o točnim terminima održavanja sajma u navedenom gradu obavijestit ćemo Vas naknadno.

Izlaganje na sajmu za izlagače će biti besplatno, a prednost imaju oni izlagači koji se bave proizvodnjom proizvoda za krajnje potrošače te je njihova prodaja usko vezana uz sajmove i manifestacije.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu, molimo Vas da popunite prijavnicu za izlaganje koja se nalazi u privitku, a sve detaljnije informacije dostavit ćemo Vam naknadno.

 

 

S poštovanjem,

Tajnik Komore i Direktor Sajma

                                      Božo Barać


Prijavnica: 23. OGS – Prijavnica