JAVNI POZIV ZA PRISTUPANJE OPERATIVNOJ GRUPI PROIZVOĐAČA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA I PRERAĐEVINA S PODRUČJA GRADA KRIŽEVACA I OKOLNIH OPĆINA

Poštovani poljoprivredni proizvođači, članovi inicijative Zdravo Križevci,

sukladno najavi na radionici inicijative Zdravo Križevci održane u utorak 8.9.2020. godine, pozivamo Vas da se priključite operativnoj grupi proizvođača poljoprivrednih proizvoda i prerađevina s područja Grada Križevaca i okolnih općina.

Cilj poziva je uspostava operativne grupe koja će obuhvatiti najkvalitetnije poljoprivredne proizvode i prerađevine s područja Grada Križevaca i okolnih općina radi lakše promocije i plasmana na lokalnom tržištu. Uspostava operativne grupe omogućit će i prijavu na Natječaj za provedbu tipa operacije 16.4.1 „Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta“ iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. namijenjenog financiranju upravo ovakvih inicijativa kao što su Zdravo Križevci.

Operativna grupa predstavlja dobrovoljno interesno udruženje proizvođača, a uključenje svakog poljoprivrednog proizvođača je besplatno.

Prijavni obrazac i drugu prijavnu dokumentaciju možete pronaći na dnu objave, a prijaviti se možete dostavom popunjenih obrazaca do srijede 23. rujna 2020. godine na e-mail: franjo.babic@kpc.hr ili osobno dolaskom u Križevački poduzetnički centar d.o.o.

Također, potrebno je dostaviti i sljedeće dokumente:

  • Potvrda Porezne uprave iz koje je razvidno da korisnik ima podmirene odnosno uređene financijske obveze prema državnom proračunu Republike Hrvatske,
  • Potvrda o ekonomskoj veličini poljoprivrednog gospodarstva – izdana od Ministarstva poljoprivrede – Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva.

Sastanak prijavljenih i zainteresiranih za prijavu održat će se u ponedjeljak 21. rujna 2020. godine u prostoru Razvojnog centra i tehnološkog parka u Križevcima, Franje Tuđmana 20 (bivša vojarna) u 18:00 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mob: 098/900-9022, e-mail: franjo.babic@kpc.hr ili osobno dolaskom u Križevački poduzetnički centar d.o.o., Franje Tuđmana 20, Križevci.


IZJAVA O KORIŠTENIM POTPORAMA MALE VRIJEDNOSTI

IZJAVA_O_POVEZANIM_OSOBAMA_DE_MINIMIS

Obrazac prijave