Nekategorizirano

Svečani prijem Gradonačelnika za učenike s odličnim uspjehom

U utorak, 02.07.2019. godine u kongresnoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci gradonačelnik grada Križevaca, gospodin Mario Rajn održao je svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola te glazbene škole koji su svoje školsko obrazovanje završili s odličnim uspjehom.

Gradonačelnikov prijam bio je za učenike osnovnih škola koji su svih osam razreda, zaključno sa školskom godinom 2018./2019., završili s općim uspjehom 5.0, učenike srednjih škola koji su sve razrede, zaključno sa školskom godinom 2018./2019., završili s odličnim uspjehom (najnižom ukupnom prosječnom ocjenom 4.8 ostvarenom tijekom srednjoškolskog obrazovanja od 1. do 3., odnosno od 1. do 4. razreda srednje škole, uz prethodni uvjet da učeniku tijekom tog obrazovanja nije zaključena ocjena dovoljan niti iz jednog predmeta), kao i učenike i njihove mentore, koji su u školskoj godini 2018./2019. osvojili jedno od prva tri mjesta/nagrade na državnim natjecanjima.

Ukupno je nagrađeno dodijeljeno 34.250 kuna a nagrade je primilo 34-oro učenika (5 iz osnovnih škola, šestoro iz Glazbene škole Alberta Štrige i 23-oje iz križevačkih srednjih škola), a još je 92-oje učenika pojedinačno i skupno nagrađeno za uspješne nastupa ne državnim i međunarodnim smotrama. Gradonačelnik Rajn čestitao je svim nagrađenima, a uime njih zahvalila je ravnateljica Glazbene škole Alberta Štrige Branka Špoljar. Priredbu je vodila Melita Horvat.


no images were found