Nekategorizirano

Održana prezentacija natječaja „Energetska obnova obiteljskih kuća 2019.“

U četvrtak, 18. srpnja 2019. u kongresnoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci održana je prezentacija natječaja „Energetska obnova obiteljskih kuća 2019.“ Pred šezdesetak uzvanika predavanje je održao Luka Nemčić, stručni suradnik Križevačkog poduzetničkog centra.

U polusatnoj prezentaciji, Nemčić je zavidnom broju uzvanika koji se odazvao predstavio natječaj koji će ići krajem ove godine po uzoru na natječaj iz 2015. godine. Iako su uvjeti natječaja nepoznati, svrha ovog predavanja je bila na vrijeme obavijestiti ljude o natječaju te da se što prije krene u prikupljanje dokumentacije, pošto su natječaji koje objavljuje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost vrlo zanimljivi ljudima diljem Hrvatske te se u velikom postotku njihovi natječaji zatvaraju mnogo prije roka završetka natječaja zbog iskorištenosti svih novčanih sredstava. U prezentaciji je rečeno na koje vrste obnova će ići poticaju, koji su uvjeti koje obiteljske kuće moraju imati, koja je potrebna dokumentacija, te proces dobivanja bespovratnih sredstava. Nadamo se da će ljudi što prije krenuti u sakupljanje dokumentacije za energetsku obnovu svojih obiteljskih kuća te da će uspjeti realizirati svoje planove.


Popis ovlaštenih energetskih certifikatora u Križevcima kojima se možete javiti ako ste zainteresirani za natječaj.

HERMANOVIĆ MLADENKriževciDonje Križevčine 102
KOVAČ DRAŽENKriževciFrankopanska 26
KUNIĆ GABRIELKriževciMajurec-cesta 163
MILOBARA DAMIRKriževciM. C. Nehajeva 32
SALOPEK DRAGUTINKriževciKosovec 13
ŠKRLEC KRUNOSLAVKriževciMajurec-cesta 137
TINODA BOŽENAKriževciMarcela Kiepacha 18

U nastavku možete pregledati i preuzeti prezentaciju o energetskoj obnovi obiteljskih kuća 2019. u najavi i pogledati galeriju slika kako je to izgledalo.


[gview file=”http://www.kpc.hr/wp-content/uploads/2019/07/Energetska-obnova-obiteljskih-kuća-2019..pptx”]


no images were found