Nekategorizirano

Predstavljanje Programa unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast

Poštovani,

pozivamo Vas na kratko informativno predstavljanje Programa unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast koje će se održati dana 31.1. (srijeda) s početkom u 13h u Poduzetničkom inkubatoru na adresi Dravska 17, Koprivnica (dvorana za sastanke, 1. kat). Program će predstaviti Karlo Kukec, direktor Tehnološkog parka Varaždin.

Uspješna ste tvrtka i želite svoje poslovanje ubaciti u veću brzinu – značajno povećati prihode, povećati udio na tržištu ili osvojiti nova tržišta? Vjerujete da vaši proizvodi i usluge imaju potencijal za rast, izvoz, ali nikako da napravite korak u pravom smjeru? Osigurajte cjelovitu procjenu poslovanja vlastitog poduzeća i otkrijte mogućnosti daljnjeg rasta, razvoja i širenja na nova tržišta.

Tehnološki park Varaždin u sklopu projekta Europska poduzetnička mreža provodi aktivnost unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast „Support young innovative companies scaling-up their activities in the Single Market“. Radi se o besplatnom programu edukacije, savjetovanja i podrške namijenjenog ambicioznim malim i srednjim poduzećima bez obzira na djelatnost, koja imaju proizvod ili uslugu s potencijalom rasta na domaćem i međunarodnom tržištu te raspolažu s dovoljno ljudi i vremena za provedbu programa. Cilj programa je ubrzavanje rasta poslovanja, internacionalizacija poslovanja i postizanje veće profitabilnosti poduzeća.

Prijave za informativno predavanje na: sanja.premec@inkubator.info