Nekategorizirano

Poziv na predstavljanje programa B-light

Poštovani poduzetnici,
PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na
PREZENTACIJU PROGRAMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE U OKVIRU PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE INTERREG V-A MAĐARSKA HRVATSKA 2014.-2020. „B LIGHT“ I POSLOVNE SUSRETE (B2B) HRVATSKIH I MAĐARSKIH PODUZETNIKA koji će se održati u okviru 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko- križevačke županije, 10. studenoga 2018. godine (subota) s početkom u 12,00 sati u Gimnaziji I. Z. Dijankovečkog Milislava Demerca 8, Križevci.

Cilj ove prezentacije i poslovnih susreta poduzetnika je upoznati obrtnike i poduzetnike s područja Mađarske i Hrvatske o mogućnostima povezivanja, uspostavi gospodarske suradnje i koristi koje će im omogućiti natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska „B Light“. Sajam će obogatiti i posjet gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama koji će se održati u petak 09. studenoga 2018. godine dok će u subotu 10. studenoga 2018. godine u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije sajam posjetiti obrtnici i poduzetnici iz drugih županija Republike Hrvatske koji će tamo predstaviti obrtnicima i poduzetnicima iz Mađarske vlastita iskustva u provedbi projekata financiranih iz EU fondova te najveće izazove s kojima su se susreli.
Program „B Light“ pruža mogućnost poduzetnicima da ostvare bespovratnu potporu u iznosu do 135.000,00 EUR-a za ulaganja u modernizaciju i proširenje postojećeg poslovanja.
Svi zainteresirani poduzetnici svoje sudjelovanje mogu potvrditi na e-mail: tomislav.kovacic@pora.com.hr ili na broj telefona 048/621-978 zaključno do 07. studenoga 2018. godine.