Održana informativna radionica u organizaciji HAMAG BICRO

Dana 30.01.2018. godine u Razvojnom centru i tehnološkom parku održana je radionica  o mogućnostima dodjele bespovratnih sredstava i financijskih instrumenata u organizaciji HAMAG – BICRO , a u suradnji s Križevačkim poduzetničkim centrom d.o.o. Na samom početku radionice, brojne prisutne pozdravili su g. Mario Turalija, član uprave HAMAG- BICRO i mr.sc. Tihomir Hodak, direktor Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o.

 

Nakon uvodnih govora, predstavnici HAMAG BICRO predstavili su projektne pozive u najavi te ukratko upoznali prisutne s njihovim temeljnim uvjetima. Zatim je uslijedilo predstavljanje najčešćih pogrešaka kod izrade projektne prijave te samog procesa evaluacije projektne prijave. Nakon toga slijedilo je pojašnjenje procesa tijeka provedbe projekta nakon potpisa ugovora, te obaveza prijavitelja nakon samog završetka provedbe projekta. Na samom kraju mnogobrojni prisutni poduzetnici bili su pozvani da postave pitanja predstavnicima iz HAMAG – BICRO-a i dobiju na njih konkretne odgovore i dodatna pojašnjenja.

 

Ovim putem želimo se zahvaliti mnogobrojnim prisutnim gostima iz cijele županije na prisustvovanju  ovoj vrlo uspješnoj i korisnoj radionici, te im želimo puno sreće i uspjeha u apliciranju na projektne pozive u svrhu podizanja vlastitog poslovanja a samim time i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.