Održan sastanak za projekt EIS

Dana 23.04.2018. u Koprivničkom poduzetniku održan je sastanak vezano na projekt EIS https://www.interregeurope.eu/eis/ na kojem je ispred Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., sudjelovala gospođa Kristina Vrhovec.
Cilj ovog projekta je utjecati na politike kroz razvoj akcijskog plana s ciljem jačanja internacionalizacije MSP-ova., a jedna od aktivnosti je i “staff exchange”.

Tom prigodom u Koprivnicu je uz gradonačelnika Pruszcza, gradskog vijećnika grada Pruszcza, došao i zamjenik direktora poljske razvojne agencije, gospodin Marek Choromanski. Na sastanku su prisustvovali i predstavnica PORE razvojne agencije, gđa Melita Lončar i voditelj projekata u REI, Boris Kuharić.

Gospođa Vrhovec, predstavila je rad Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., kao i rad u Razvojnom centru i tehnološkom parku te potencijale i mogućnosti suradnje. Sa kolegama su izmijenjena iskustva u radu sa MSP-ovima te dogovorena suradnja.
Dogovorena je i posjeta predstavnika grada Pruszcza te direktora i zamjenika direktora poljske razvojne agencije, Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci i to u lipnju ove godine kako bi se intenzivirala suradnja i pokrenuli zajednički projekti.