U PROSTORIMA RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA KRIŽEVCI ODRŽANA MANIFESTACIJA „KRIŽEVAČKA ENO-GASTRO BAJKA“

U srijedu, 4.01.2017. godine, u prostorima RCTP-a Križevci, u organizaciji Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. i Udruge vinogradara i vinara Bilikum, održana je manifestacija pod nazivom „KRIŽEVAČKA ENO-GASTRO BAJKA“.

Glavna ideja i cilj organizacije ove manifestacije bio je promovirati domaće proizvođače, male OPG-ove i obrte te pružiti im mogućnost da predstave svoje domaće proizvode velikom broju gospodarstvenika križevačkog kraja, a sa svrhom ostvarivanja međusobnih poslovnih kontakata te upoznavanja s ponudom vrhunskih domaćih proizvoda naših proizvođača.

Kako su i istaknuli u svojim pozdravnim govorima glavni organizatori ove manifestacije, direktor Križevačkog poduzetničkog centra mr.sc. Tihomir Hodak te predsjednik Udruge vinogradara i vinara Bilikum, Denis Maksić, želja je napraviti jedan prepoznatljiv proizvod ovoga kraja koji bi se mogao koristiti kao poklon institucijama, poslovnim partnerima ali i kao proizvod koji će biti raširen i među našim sugrađanima.

Brojni gosti ove priredbe su tako imali priliku degustirati ukusne proizvode naših izlagača među kojima su se našli vinari, medari, proizvođači pekarskih i slastičarskih proizvoda, voćnih vina, sireva, čokolade i pralina te mnogih drugih domaćih proizvoda.

Priredba se nastavila u lijepom druženju i kušanju proizvoda naših dragih izlagača te po riječima glavnih organizatora „KRIŽEVAČKE ENO-GASTRO BAJKE“, ovo je tek prvi korak i nadamo se još brojnim ovakvim manifestacijama u budućnosti te da je ovo jedan početak duge i uspješne tradicije.

Ovim putem organizatori priredbe bi se željeli zahvaliti svim dragim izlagačima, brojnim gostima te medijima koji su prepoznali značenje ovog događanja, na dolasku i u njihovo ime svima želimo uspješnu Novu 2017. godinu!

POPIS IZLAGAČA NA „KRIŽEVAČKOJ ENO-GASTRO BAJCI“:

VINARIVOĆNA VINASIREVI
OPG DRAGUTIN POSAVECOPG PLATUŽIĆOPG PEČNIK
ZADRUGA PODOLSKIOPG KOSTIBOL
OPG BUŽIĆOPG ŠANTIĆOPG PAVLIC
OPG KAMENJAKPROIZVOĐAČI MEDA
OBRT KORENKOGRAFOCENTAR
PEKARSKI PROIZVODIČOKOLADASEOSKI TURIZAM
MLINČEKČOKOLATERIJA HEDONA d.o.o.SEOSKI TURIZAM RAKIĆ ČABRAJI
SLASTIČARNICA SWEET STORY