Održan izbor za miss Supranational koprivničko-križevačke županije

U subotu, 22.04.2017., u prostorima RCTP-a Križevci održan je dugo očekivani izbor za miss Supranational koprivničko-križevačke županije.

Pred tristotinjak gostiju, titulu županijske Miss Supranational odnijela je Irena Dokić iz Križevaca, prva pratilja je Patricija Markač iz Đurđevca, druga pratilja Ana Marija Valjak iz Križevaca, a za Miss Supranational fotogeničnosti proglašena je Petra Paklan iz Križevaca.

Umjesto predviđene četiri djevojke koje odlaze na daljnji izbor za Miss Supranational Hrvatske, vlasnice licence odlučile su povodom svog prvog dolaska u Križevce povećati taj broj na osam natjecateljica, objasnila je Marinela Kilić, vlasnica regionalne licence.

Miss Supranational jedan od tri najveća izbora u svijetu u kojem sudjeluju natjecateljice iz 108 zemalja. Vlasnice licence za Hrvatsku su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović.

U županijskom izboru sudjelovalo je 13 natjecateljica, a Miss Supranational Hrvatske odlazi na svjetski izbor u Poljsku.

U ime domaćina čestitamo pobjednici i ostalim djevojkama koje su izabrane za sudjelovanje na završnici te im želimo puno sreće u daljnjem natjecanju.