Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo natječaj „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – pilot projekt“

Poziv je namijenjen jednom unaprijed odabranom prijavitelju Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Svrha (cilj) ovog Poziva je jačanje ponude profesionalnih usluga MSP-ovima diljem Hrvatske (na istoj razini kvalitete) kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja, prilagođena njihovim potrebama, te kako bi se smanjila asimetrija informacija (pristup poslovnim znanjima i vještinama, partnerima, uslugama i informacijama).

Predmet Poziva je uspostavljena Mreža PPI-jeva koja će jamčiti profesionalne savjetodavne i stručne usluge poduzetnicima, na zahtjev, diljem Hrvatske, raspoložive na istoj razini kvalitete, te unaprjeđenje kvalitete postojećih usluga koje PPI-jevi pružaju, kao i stvaranje brenda Mreže PPI-jeva.

·         Natječaj je otvoren od 20.1.2017. do 31.3.2017.

·         Prihvatljivi prijavitelji: javna tijela (ministarstva i agencije)

·         Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 7.024.000,00 kuna.

Više informacija o natječaju i natječajnu dokumentaciju možete naći na sljedećem linku:

http://strukturnifondovi.hr/natjecaji/1325

 

Za sve informacije o projektu, mogućnostima prijave i izrade projekta, obratite se na mail: info@kpc.hr ili na broj 048/ 617-680